Mnenja udeležencev

"Vesel sem, da sem prišel, saj se spoznal prav odlično sogovornico. Skoraj sem bil že prepričan, da je težko spoznati nove ljudi. Pa ni. To je le v naših glavah. Bolj enostavno res ne more biti. Jaz sem se zabaval kot že dolgo ne! Hvala, Dogodki za Samske, še naprej ustvarjajte dobro!" (Jure, 45 let)

VSI TERMINI

Nov termin trenutno še ni razpisan.

Takoj, ko bomo določili nov termin za dogodek, se bo prikazal na glavnem koledarju dogodkov

 

"OD ŠTANTKA DO ŠTANTKA"

Spoznavni VeSeLi DeCeMbeR v stari Ljubljani

Hitri zmenki na toplem + druženje ob prazničnih štantkih

 

 • ♦ Bi radi družabno in nasmejano zakorakali v Veseli december?
  ♦ Želite spoznati nove ljudi?

  ♦ Bi radi doživeli praznično Ljubljano na najboljši možen način?


Ja? Potem je odgovor na dlani. ⇒ Preživite decembrsko soboto v okrašeni Ljubljani skupaj z nami. Čaka nas prijeten večer, poln novih poznanstev, vesele družbe in predpraznične zabave!

 


 

Kaj nas čaka?


1. del: Mini Hitri zmenki (20.00 - 21.00)

Mini Hitri zmenki se bodo odvijali v ogrevanem lokalu Kapuciner na Kongresnem trgu, kjer vas bomo pogostili s pijačo dobrodošlice in sladkimi prigrizki. Ker bo vsak z vsakim delil 5-minutni pogovor, se bomo še pred potepom po prazničnih štantkih med seboj spoznali prav vsi. :)

2. del: Obisk prazničnih štantkov (21.00 - 24.00)

Že veselo razpoloženi se bomo skupaj sprehodili od štanta do štanta, kjer se bomo greli ob kuhanem vinu, medici in ostalimi zimskimi dobrotami. Boste videli, doživetje praznične Ljubljane v dobri družbi je zagotovo najboljša decembrska izbira! 

 

 

 

 

Kdaj in kje organiziramo dogodek?


Dogodek bomo organizirali v soboto, 16. 12. 2017, ob 20. uri.
Zbrali se bomo v lokalu Kapuciner na Kongresnem trgu v Ljubljani, potem pa bomo pot nadaljevali ob sprehodu od štantka do štantka v objemu čudovite praznične Ljubljane.
Če boste prišli z avtom, bo najlažje, da vozilo parkirate v garažni hiši pod Kongresnim trgom ali Maximarketom.


Kako je s plačilom dogodka?

Cena dogodka je 35 € in vsebuje celotno organizacijo in animacijo, Hitre zmenke, pijačo dobrodošlice in prigrizke ter voden potep od štanta do štanta. Če imate BONUS PAKET, je cena dogodka 30 €.

Ko se prijavite na dogodek, vam bomo vsa navodila glede predplačila poslali preko e-pošte.

V kolikor se boste na dogodek prijavili v soboto (na dan dogodka), se prijavite preko spletne strani, hkrati pa nas o tem obvezno obvestite z sms-om na telefonsko številko 041/745-110. Hvala za razumevanje.

 

 

Kaj pravijo udeleženci iz prejšnjih let?

"Dogodek je povsem presegel moja pričakovanja, saj je bilo poskrbljeno za vse: za prijetno spoznavanje s prav zanimivimi ljudmi, veliko smeha, dobrega kuhanega vinčka, zabave, celo plesa. Kdo bi si mislil, da lahko z osebami, ki jih še ne poznaš, tako hitro in na enostaven način navežeš stik. Praznična Ljubljana je bila, kot vsako leto, krasna, barvita, mi pa smo se samo prepustili tej pravljici. Zelo sem vesela, da sem prišla. Priporočam!" (Anika, 42 let)

"Bom kar konkreten. Spoznal sem 15 novih samskih žensk, spil sem kar nekaj kuhanih vin:), dobil kontakte veliko novih ljudi in že danes (pa čeprav sem malo utrujen od celega večera:), vem, da sem spoznal osebe, s katerimi bomo zagovoto ostali v stiku tudi kasneje." (Dejan, 32 let)

"Super koncept spoznavanja novih ljudi. Sporščeno. Zabavno. In sila enotavno. Aja, hihi ... mislim, da je preskočila iskrica:)." (Teja, 28 let)

"Vesel sem, da sem prišel, saj se spoznal prav odlično sogovornico. Skoraj sem bil že prepričan, da je težko spoznati nove ljudi. Pa ni. To je le v naših glavah. Bolj enostavno res ne more biti. Jaz sem se zabaval kot že dolgo ne! Hvala, Dogodki za Samske, še naprej ustvarjajte dobro!" (Jure, 45 let)

 


 

Dogodek se izvede v primeru najmanj 20 prijavljenih. O morebitni spremembi dogodka vas bomo obvestili pravočasno preko e-pošte in tudi preko spletne strani www.dogodkizasamske.si.

 

KOLEDAR DOGODKOV

Avgust

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

September

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oktober

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE

Oznake dogodkov:

 • SALSA ZMENKI
 • ZMENKI Z UJEMANJEM oz. MATCH DATING
 • HITRI ZMENKI v Ljubljani
 • PUB CRAWL LJUBLJANA SINGLES
 • V ISKANJU ODNOSA
 • ŠPANŠČINA ZA SAMSKE
 • POSLOVNI HITRI ZMENKI